Hondenvoer ID Sensitive

4 Kg

Speciaal samengesteld om te helpen spijsverteringsproblemen en voedselovergevoeligheden aan te pakken. Gebruik: Honden met spijsverteringsproblemen en voedselovergevoeligheden Dit product is bestemd voor het behandelen van een ziekte. Het is aanbevolen om advies te vragen aan uw dierenarts voor elk gebruik.

Lees meer

Andere verpakkingen

HILL'S PRESCRIPTION DIET Hondenvoer ID Sensitive 4 Kg
41,95 € 10,49 € / kg Op voorraad

Ce produit n’est pas encore référencé chez votre vétérinaire, veuillez le contacter au pour le commander.

Door dit product te kopen verdient u 41 points loyaliteit. Van 300 punten vous pouvez générer un bon de réduction d'une valeur de 5€ minimum.
Voor meer informatie over ons getrouwheidsprogramma


THERAPEUTISCHE INDICATIE Spijsverteringsproblemen
HUISDIER Hond
MERK Hill's Pet Nutrition
VOEDING Droogvoer

Prescription Diet i/d Canine Sensitive is speciaal samengesteld om te helpen spijsverteringsproblemen en voedselovergevoeligheden aan te pakken. Gebruik: Honden met spijsverteringsproblemen en voedselovergevoeligheden Belangrijkste voordelen: Zeer verteerbare voeding ter ondersteuning van het herstel van gastro-intestinale aandoeningen. Bevat geselecteerde eiwit- en koolhydraatbronnen die helpen om symptomen van voedselovergevoeligheid te beperken. Natuurlijke vezels die helpen bij het bevorderen van een gezonde en evenwichtige darmflora. Een uitstekende smaak waar uw hond dol op gaat zijn. Hoge energiedichtheid - Laat toe voldoende energie te voeden in kleine hoeveelheden om de gastro-intestinale belasting te verminderen. Dit product is bestemd voor het behandelen van een ziekte. Het is aanbevolen om advies te vragen aan uw dierenarts voor elk gebruik.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Geef uw mening

Hondenvoer ID Sensitive

Hondenvoer ID Sensitive

Samenstelling

Samenstelling: Brouwerijrijst (23%), gedroogd volledig ei (43%), maïsglutenmeel, dierlijke vetten, mineralen, hydrolysaat, gerst, haver, cellulose, sojaolie, L-lysine, vitamines, taurine, oligo-elementen en bètacaroteen. Met een natuurlijk antioxidant (mengsel van tocoferolen). Metaboliseerbare energie:

In het voerDroge stof
kcal/100 g 395 429
kJ/100 g 1652 1795
Verteerbaarheid Eiwitten 95%, Vetstoffen 96% Koolhydraten 93%

Om er meer over te weten

Bij Hill’s Pet Nutrition streven we ernaar dieren te helpen bij het verwezenlijken van hun volledige potentieel door middel van een kwalitatieve voeding en verzorging. Onze toewijding naar het welzijn en de gezondheid van dieren die zijn gelijke niet kent, staat centraal in al onze acties. Het is onze missie om de zo speciale band tussen dieren en hun eigenaars te verrijken en te verlengen. Prescription Diet Wanneer uw huisdier ziek is, biedt Prescription Diet een uitgebreid gamma dieetvoeding met een klinisch bewezen doeltreffendheid om de belangrijkste gezondheidsproblemen te helpen verlichten. We verbinden ons ertoe al onze producten voortdurend te verbeteren en dankzij de Nutrition Clinique die opgericht is op basis van bewijzen (Evidence-Based Clinical Nutrition) combineren we de meest recente resultaten van wetenschappelijke studies met onze klinische expertise om antwoorden te bieden op de gezondheidsproblemen van uw huisdier. Garantie Hill’s “100% tevreden of geld terug” Omdat we ervan overtuigd zijn dat onze Hill’s voedingen lekker zijn, bieden we u de garantie “100% tevreden of geld terug”. Het is heel eenvoudig. Wanneer uw huisdier de smaak van onze producten niet lust of niet tevreden is, betalen we u uw aankoop volledig terug. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op ons gratis nummer 0800 22 21 49 of rechtstreeks het formulier downloaden door te klikken op het tabblad “Documentatie”. Klinisch bewezen De superieure formule met antioxidanten in de voedingen van Hill’s™ speelt een vitale rol voor de goede gezondheid van uw huisdier. De vitamines E en C met antioxiderende eigenschappen zijn klinisch bewezen om vrije radicalen (die verbonden zijn aan het verouderingsproces) te helpen neutraliseren en om het immuunsysteem te ondersteunen, waardoor ook de verdedigingsmechanismen van uw huisdier worden versterkt.