Vet Essentials Feline Multi-Benefit Kitten with ActivBiome+ Kip

3 kg

Kittenvoer met kip, met klinisch bewezen voordelen: met een mix van antioxidanten ter ondersteuning van het immuunsysteem, ActivBiome+ technologie voor een gezonde spijsvertering en omega 3-vetzuren voor de ontwikkeling van hersenen en ogen.

Lees meer

Andere verpakkingen

HILL'S VETESSENTIALS Vet Essentials Feline Multi-Benefit Kitten with ActivBiome+ Kip 3 kg
34,60 € 11,53 € / kg Op voorraad

Ce produit n’est pas encore référencé chez votre vétérinaire, veuillez le contacter au pour le commander.

Door dit product te kopen verdient u 34 points loyaliteit. Van 300 punten vous pouvez générer un bon de réduction d'une valeur de 5€ minimum.
Voor meer informatie over ons getrouwheidsprogramma


Gerelateerde producten

HUISDIER Kat
MERK Hill's Pet Nutrition
LEEFTIJD Jong
SMAAK Kip
VOEDING Droogvoer
SPECIFIEKE BEHOEFTE Groei, zwangerschap, lactatie
GAMMA Hill's VetEssentials

Gebruik:

  • Kittens tot de leeftijd van 1 jaar om de groei en ontwikkeling te ondersteunen.

  • Ook geschikt voor drachtige of zogende katten en gecastreerde of gesteriliseerde kittens.

Belangrijkste voordelen:

  • Ondersteunt het ontwikkelende microbioom met de ActivBiome+ prebiotische vezelmix, voor een gezonde spijsvertering.

  • Ondersteunt het ontwikkelende immuunsysteem met krachtige antioxidanten (vitamine C + E).

  • Helpt de ontwikkeling van hersenen en ogen te ondersteunen met omega 3-vetzuren uit visolie. Bevat daarnaast mineralen die de ontwikkeling van tanden en botten helpen ondersteunen.

  • Ondersteunt gezonde urinewegen met beperkte gehalten aan magnesium, fosfor en calcium.

  • Met voedende omega 6-vetzuren en vitamine E voor een gezonde huid en vacht, voor extra zachte knuffels.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Geef uw mening

Vet Essentials Feline Multi-Benefit Kitten with ActivBiome+ Kip

Vet Essentials Feline Multi-Benefit Kitten with ActivBiome+ Kip

Kittenvoer met kip, met klinisch bewezen voordelen: met een mix van antioxidanten ter ondersteuning van het immuunsysteem, ActivBiome+ technologie voor een gezonde spijsvertering en omega 3-vetzuren voor de ontwikkeling van hersenen en ogen.

Gebruik:

  • Kittens in goede gezondheid Zwangere of zogende kattinnen

Samenstelling

Samenstelling: Gedroogde eiwitten van kip (47%) en kalkoen, maïs, dierlijke vetten, gedroogde bietenpulp, mineralen, visolie, hydrolysaat, lijnzaad, L-lysine, vitamines, L-tryptofaan, DL-methionine, taurine, oligo-elementen en bètacaroteen. Met een natuurlijk antioxidant (mengsel van tocoferolen).

Om er meer over te weten

Bij Hill’s Pet Nutrition streven we ernaar dieren te helpen bij het verwezenlijken van hun volledige potentieel door middel van een kwalitatieve voeding en verzorging. Onze toewijding naar het welzijn en de gezondheid van dieren die zijn gelijke niet kent, staat centraal in al onze acties. Het is onze missie om de zo speciale band tussen dieren en hun eigenaars te verrijken en te verlengen. Hill's VetEssentials Hill’s™ VetEssentials is een voedingsgamma voor honden met meerdere voordelen die beantwoordt aan de 5 essentiële behoeften van honden in elke fase van hun leven: Immuniteit, vitaliteit, spijsvertering, gezondheid van mond en tanden, huid & vacht. Garantie Hill’s “100% tevreden of geld terug” Omdat we ervan overtuigd zijn dat onze Hill’s voedingen lekker zijn, bieden we u de garantie “100% tevreden of geld terug”. Het is heel eenvoudig. Wanneer uw huisdier de smaak van onze producten niet lust of niet tevreden is, betalen we u uw aankoop volledig terug. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op ons gratis nummer 0800 22 21 49 of rechtstreeks het formulier downloaden door te klikken op het tabblad “Documentatie”. Klinisch bewezen De superieure formule met antioxidanten In de voedingen van Hill’s ™ Science Plan™ speelt een vitale rol voor de goede gezondheid van uw huisdier. De vitamines E en C met antioxiderende eigenschappen zijn klinisch bewezen om vrije radicalen (die verbonden zijn aan het verouderingsproces) te helpen neutraliseren en om het immuunsysteem te ondersteunen, waardoor ook de verdedigingsmechanismen van uw huisdier worden versterkt.