2 Kg
Cat Renal Special Zoom

Cat Renal Special

2 Kg

RENAL SPECIAL Chat is een volledige dieetvoeding speciaal samengesteld om de werking van de nieren in stand te houden in geval van nierfalen of van nierstenen.

Gebruik:

  • Chronisch nierfalen
Lees meer

Andere verpakkingen

ROYAL CANIN VETERINARY DIET Cat Renal Special 2 Kg
33,76 € 16,88 € / kg Op voorraad

Ce produit n’est pas encore référencé chez votre vétérinaire, veuillez le contacter au pour le commander.

Door dit product te kopen verdient u 33 points loyaliteit. Van 300 punten vous pouvez générer un bon de réduction d'une valeur de 5€ minimum.
Voor meer informatie over ons getrouwheidsprogramma


Gerelateerde producten

THERAPEUTISCHE INDICATIE Nierinsufficiëntie
HUISDIER Kat
MERK Royal Canin
VOEDING Droogvoer

RENAL SPECIAL Chat is een volledige dieetvoeding speciaal samengesteld om de werking van de nieren in stand te houden in geval van nierfalen of van nierstenen.

Gebruik:

  • Chronisch nierfalen

Tegenindicaties:

  • Zwangerschap, zogen, groei

Belangrijkste voordelen:

  • Samengesteld om de werking van de nieren te ondersteunen bij chronische nierziekte.
  • Vermindert de belasting van de nieren.
  • De voeding is samengesteld met alkaliniserende agentia om metabole acidose te beperken.
  • Een bestudeerd aromatisch profiel om de eetlust te stimuleren door tegemoet te komen aan de individuele voorkeuren van de kat.

Deze voeding is bestemd voor de nutritionele behandeling van een ziekte. Voor de gezondheid van uw hond is het aanbevolen uw dierenarts te raadplegen en zijn nutritionele aanbevelingen strikt na te leven.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Geef uw mening

Cat Renal Special

Cat Renal Special

RENAL SPECIAL Chat is een volledige dieetvoeding speciaal samengesteld om de werking van de nieren in stand te houden in geval van nierfalen of nierstenen.

Gebruik:

  • Chronisch nierfalen

Samenstelling

Samenstelling: Maïsmeel, rijst, gedroogde varkenseiwitten*, dierlijke vetten, maïsgluten, plantaardige vezels, maïs, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, minerale zouten, tarwegluten*, cichoreipulp, visolie, sojaolie, mono- en diglyceriden van palmitine- en stearinezuren veresterd met citroenzuur, psylliumzaden en -vliezen, fructo-oligo-sacchariden, extract van goudsbloem (bron van luteïne), Bronnen van eiwitten: gedroogde varkenseiwitten*, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, tarwegluten*. ADDITIEVEN (per kg): Nutritionele additieven: Vitamine A: 22500 UI, Vitamine D3: 800 UI, IJzer (3b103): 47 mg, Jodium (3b201, 3b202): 4,7 mg, Koper (3b405, 3b406): 15 mg, Mangaan (3b502, 3b504): 61 mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 147 mg, Selenium (3b801, 3b811, 3b812): 0,08 mg - Technologische additieven: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10 g - Bewaarmiddelen - Antioxidanten. Analytische bestanddelen: Eiwit: 26,0% - Gehalte aan vetstoffen: 17,0% - Ruwe as: 6,2% - Ruwe cellulose: 4,8% - Calcium: 0,63% -Fosfor: 0,45% - Kalium: 0,9% - Natrium: 0,4% - Magnesium: 0,05% - Chloride: 0,76% - Zwavel: 0,5% - Vitamine D (totaal): 900,0 UI/kg - Hydroxyproline: 0,86% - EPA/DHA: 0,41% - Essentiële vetzuren (Linoleenzuur, arachidonzuur): 3,13% - Urinealkaliniserende stoffen: Kaliumcitraat, Calciumcarbonaat. *L.I.P. : eiwit geselecteerd omwille van zijn zeer hoge verteerbaarheid"

Om er meer over te weten

Royal Canin is een belangrijke speler op het vlak van gezonde voeding voor honden en katten wereldwijd. Onze unieke visie van de hond en de kat is gebaseerd op de dagelijkse observatie om zo de beste nutritionele oplossingen te kunnen aanreiken. We verrijken onze expertise dankzij solide partnerschappen met kwekers, dierenartsen en wetenschappers. ROYAL CANIN® maakt van de voedingskwaliteit en van de voedselveiligheid van haar voedingen een absolute vereiste. Om hier toe te komen, selecteren we de beste ingrediënten en de beste leveranciers van grondstoffen. 100% van onze grondstoffen worden streng gecontroleerd wanneer ze onze fabrieken binnenkomen en voor ze worden gelost om deze kwaliteit en deze veiligheid te waarborgen. Ook tal van andere criteria, zoals de voedingswaarde of de afwezigheid van verontreinigende stoffen (zoals mycotoxines) worden systematisch gecontroleerd. Bovendien zorgen we ervoor dat we ons zo dicht mogelijk bij onze productiefabrieken bevoorraden om onze ecologische voetafdruk tot een minimum te beperken. De grondstoffen van dierlijke oorsprong die door ROYAL CANIN® worden gebruikt, zijn afkomstig van de menselijke voedselketen. Ze ondergaan bijgevolg dezelfde gezondheidscontroles. We gebruiken stukjes met een hoge nutritionele waarde, maar die weinig of niet gevaloriseerd zijn in de menselijke voeding. Zo hoeft ROYAL CANIN® niet te concurreren met de menselijke voeding. Eenmaal gelost, zijn 100% van de voedingsstoffen onderworpen aan traceerbaarheid en vervolgens worden ze geanalyseerd bij de transformatie ervan.