12 Zakjes van 85 g
Cat Gastro Intestinal Zoom

Cat Gastro Intestinal

12 Zakjes van 85 g

GASTRO-INTESTINAL is een volledig natvoer voor de behandeling van maagdarmstoornissen bij katten.


Gebruik:

  • Volwassen kat vatbaar voor ondervoeding/malabsorptie
Lees meer
ROYAL CANIN VETERINARY DIET Cat Gastro Intestinal 12 Zakjes van 85 g
17,30 € 1,44 € / sachet Op voorraad

Ce produit n’est pas encore référencé chez votre vétérinaire, veuillez le contacter au pour le commander.

Door dit product te kopen verdient u 17 points loyaliteit. Van 300 punten vous pouvez générer un bon de réduction d'une valeur de 5€ minimum.
Voor meer informatie over ons getrouwheidsprogramma


Gerelateerde producten

THERAPEUTISCHE INDICATIE Spijsverteringsproblemen
HUISDIER Kat
MERK Royal Canin
VOEDING Maaltijdzakjes

GASTRO-INTESTINAL is een volledig natvoer voor de behandeling van maagdarmstoornissen bij katten.


Gebruik:

  • Volwassen kat vatbaar voor ondervoeding/malabsorptie

Belangrijkste voordelen:

  • Een combinatie van licht verteerbaar eiwit, probiotica, vezels en visolie voor een maximale veiligheid van de spijsvertering.
  • Dankzij een hoge energiedichtheid kan aan de behoeften van de volwassen kat worden voldaan terwijl het volume van de maaltijden wordt beperkt en de darmbelasting wordt verminderd. Het zorgt ook voor een sneller herstel.
  • De uitstekende smakelijkheid bevordert de consumptie en vergemakkelijkt het herstel.
  • Draagt bij tot een gezonde spijsvertering.

Deze voeding is bedoeld voor de voedingscontrole van een ziekte. Voor de gezondheid van uw hond is het raadzaam uw dierenarts te raadplegen en zijn voedingsadviezen strikt op te volgen.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Geef uw mening

Cat Gastro Intestinal

Cat Gastro Intestinal

GASTRO-INTESTINAL is een volledig natvoer voor de behandeling van maagdarmstoornissen bij katten.


Gebruik:

  • Volwassen kat vatbaar voor ondervoeding/malabsorptie

Samenstelling

ROYAL CANIN® - Gastrointestinal (natvoer) - Volledige dieetvoeding voor katten. Gebruiksaanwijzing: Zie voedingstabel. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. NB: Toevoegingsmiddelen geven uitsluitend de waarden van 'toevoegingen' weer en niet de hoeveelheden die al in de ingrediënten voorkomen. De totale hoeveelheid in de voeding staat vermeld in het overzicht met de 'Gemiddelde analyses'. Aangeraden wordt om vóór gebruik een dierenarts te raadplegen. Geadviseerde gebruiksduur GASTROINTESTINAL fijne plakjes in saus: 1-2 weken bij acute diarree en tijdens de daaropvolgende herstelperiode tot het volledige hersel is bereikt. Samenstelling: Vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, gist, suikers. Bijzonder goed verteerbare ingrediënten: bijproducten van kip en varken, maïsmeel, maïszetmeelmengsel. Toevoegingsmiddelen (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 330IE, IJzer (3b103): 7mg, Jodium (3b202): 0,4mg, Koper (3b405, 3b406): 3,3mg, Mangaan (3b502, 3b503, 3b504): 2,2mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 22mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 2g. Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 8,0% - Ruw vet: 5,6% - Ruwe as: 1,8% - Ruwe celstof: 0,24% - Vochtgehalte: 80,0% - Natrium: 0,12% - Kalium: 0,18% - Vetzuren: Omega-3: 0,21%, Omega-6: 1,4% - Metaboliseerbare energie: 955,0kcal/kg.

Om er meer over te weten

Moet je kat regelmatig braken of heeft ze last van diarree? Bij maagdarmaandoeningen of spijsverteringsproblemen kan je dierenarts een speciale voeding adviseren om de spijsvertering te ondersteunen. Een gevoelige spijsvertering Problemen met de spijsvertering komen regelmatig voor bij katten. Dit kan behoorlijk vervelend zijn voor je kat! Speciale dieetvoeding van de dierenarts ROYAL CANIN® Gastrointestinal is speciaal ontwikkeld om de spijsvertering van je kat te ondersteunen. Dankzij het hoge energiehalte krijgt je kat ook met een kleine portie genoeg energie binnen. Zo hoef je haar gevoelige maagdarmkanaal niet te belasten met te grote porties. Heeft je kat door haar lastige spijsvertering minder trek in zijn eten? ROYAL CANIN® Gastrointestinal is juist erg smakelijk en dat bevordert haar eetlust. ROYAL CANIN® Gastrointestinal is een uitgebalanceerde, volledige dieetvoeding die levenslang gegeven kan worden.