- Nieuw






INDICATIES*
GASTRO-INTESTINALE STOORNISSEN:
• Compensatie voor een slechte spijsvertering.
• Vermindering van absorptiestoornissen.
• Chronische exocriene pancreasinsufficiëntie (EPI).
HERSTEL:
• Nutritioneel herstel, convalescentie.
AANVULLEND GEBRUIK
• Gastritis / Enteritis / Colitis.
• Megacolon.
• Herstel na gastro- intestinale chirurgie.
• Herstel na ziekte.
• Herstel na een periode van niet eten.
CONTRA-INDICATIES
• Chronische nierinsufficiëntie (CNI)
• Hartinsufficiëntie.
* Richtlijn 2020/354
Gegevensblad
SAMENSTELLING
Gedehydreerd eiwit (varken en gevogelte)*, rijst*, dierlijke vetten*, lignocellulose, gehydrolyseerd dierlijk eiwit (varken en gevogelte)*, bietenpulp, mineralen, visolie* lijnzaad, biergist (bron van betaglucaan en nucleotiden), psylliumvezel (Plantago (L.) spp.), fructo-oligosacchariden, calciumbutyraat,Lactobacillus acidophilus.
* hoog verteerbare ingrediënten
ANALYTISCHE BESTANDDELEN % ruwe stof
Vochtgehalte 9, Ruw eiwit 34, Ratio dierlijke plantaardige eiwitten 92/08, Ruw vet 22, Mineralen 7.5, Ruwe cellulose 6, NFE 21.5, Zetmeel 17, Calcium 1.3, Fosfor 0.9, Natrium 0.6, Kalium 0.8, Omega-6 Vetzuren 2.5, Omega-3 Vetzuren 0.9, EPA + DHA 0.3
VOEDINGSWAARDEN
Berekend ME (kcal/100g) (NRC 2006) 384
Gemeten ME(in vivo; %) 411, Eiwit verteerbaarheid(in vivo; %) 85, Vet verteerbaarheid (in vivo; %) 97, Energie uit eiwit (%) 31, Energie uit vet (%) 49, Energie uit NFE (%) 20, Ratio eiwitten/calorieën (g/Mcal) 89
Gegevensblad
SAMENSTELLING
Gedehydreerd eiwit (varken en gevogelte)*, rijst*, dierlijke vetten*, lignocellulose, gehydrolyseerd dierlijk eiwit (varken en gevogelte)*, bietenpulp, mineralen, visolie* lijnzaad, biergist (bron van betaglucaan en nucleotiden), psylliumvezel (Plantago (L.) spp.), fructo-oligosacchariden, calciumbutyraat,Lactobacillus acidophilus.
* hoog verteerbare ingrediënten
ANALYTISCHE BESTANDDELEN % ruwe stof
Vochtgehalte 9, Ruw eiwit 34, Ratio dierlijke plantaardige eiwitten 92/08, Ruw vet 22, Mineralen 7.5, Ruwe cellulose 6, NFE 21.5, Zetmeel 17, Calcium 1.3, Fosfor 0.9, Natrium 0.6, Kalium 0.8, Omega-6 Vetzuren 2.5, Omega-3 Vetzuren 0.9, EPA + DHA 0.3
VOEDINGSWAARDEN
Berekend ME (kcal/100g) (NRC 2006) 384
Gemeten ME(in vivo; %) 411, Eiwit verteerbaarheid(in vivo; %) 85, Vet verteerbaarheid (in vivo; %) 97, Energie uit eiwit (%) 31, Energie uit vet (%) 49, Energie uit NFE (%) 20, Ratio eiwitten/calorieën (g/Mcal) 89
SAMENSTELLING
Gedehydreerd eiwit (varken en gevogelte)*, rijst*, dierlijke vetten*, lignocellulose, gehydrolyseerd dierlijk eiwit (varken en gevogelte)*, bietenpulp, mineralen, visolie* lijnzaad, biergist (bron van betaglucaan en nucleotiden), psylliumvezel (Plantago (L.) spp.), fructo-oligosacchariden, calciumbutyraat,Lactobacillus acidophilus.
* hoog verteerbare ingrediënten
ANALYTISCHE BESTANDDELEN % ruwe stof
Vochtgehalte 9, Ruw eiwit 34, Ratio dierlijke plantaardige eiwitten 92/08, Ruw vet 22, Mineralen 7.5, Ruwe cellulose 6, NFE 21.5, Zetmeel 17, Calcium 1.3, Fosfor 0.9, Natrium 0.6, Kalium 0.8, Omega-6 Vetzuren 2.5, Omega-3 Vetzuren 0.9, EPA + DHA 0.3
VOEDINGSWAARDEN
Berekend ME (kcal/100g) (NRC 2006) 384
Gemeten ME(in vivo; %) 411, Eiwit verteerbaarheid(in vivo; %) 85, Vet verteerbaarheid (in vivo; %) 97, Energie uit eiwit (%) 31, Energie uit vet (%) 49, Energie uit NFE (%) 20, Ratio eiwitten/calorieën (g/Mcal) 89